Logo ontwerp

VISITEKAARTJES

Waarom een visitekaartje?

Een visitekaartje is een klein stukje van jezelf dat je aan andere mee kan geven. Vaak staat je logo erop en gebruik je kleuren van uw website of uw style. Ik begrijp onwijs goed dat dit kaartje representatief voor u of uw bedrijf is en dus met alle zorg moet behandelt worden. Bij Ymaeze betaalt u pas als u 100% tevreden bent! Graag help ik u verder.

Hoe werkt het

 Nadat u het bestelformulier heeft ingevuld, of persoonlijk contact hebt gehad met mij zal ik aan de slag gaan met uw ontwerp. Eerst zullen er ongeveer 4 ontwerpschetsen verschijnen waaruit u de beste kan kiezen, deze zal ik nog volledig aanpassen aan uw wensen. Als we over het ontwerp eens zijn zal ik deze beginnen uit te werken. Dit zal maximaal 2 dagen in beslag nemen. Vervolgens hoor ik graag uw mening over het eindresultaat en zal ik u de bestanden aanleveren.​ Bij het standaard pakket krijgt u een .png, .pdf en .jpg toegestuurd, en bij het professionele pakket krijgt u ook een vector* bestand en eventueel werkbestand. 

* Een vector bestand is een bestand dat u kan vergroten zonder dat het onscherp wordt. Vaak handig als u het logo wil gebruiken voor drukwerk of andere promotiemiddelen.  

+/- 3 ontwerpschetsen

Onbeperkt reviseren

Binnen 2 - 4 werkdagen klaar

Bestandstype .png en .jpg

Gebruiksrecht vrij

Standaard pakket

€99

Standaard pakket

Professioneel pakket

+/- 5 ontwerpschetsen

Onbeperkt reviseren

Binnen 2 - 3 werkdagen klaar

Bestandstype .png, .jpg & vector

Gebruiksrecht vrij

€10 korting op volgende aankoop

Persoonlijk advies

€139