Logo ontwerp

SOcial media

Waarom een social media banner?

Social media is dezer tijd steeds belangrijker. Het zorgt voor naamsbekendheid en u kan iedereen op de hoogte houden van de laatste activiteiten.​ Social media zoals Facebook en LinkedIn kunnen onwijs belangrijk zijn voor uw bedrijf, maar ook Instagram en Twitter blijven veel gebruikt. Wilt u een gepersonaliseerde banner voor uw account? Geen probleem! 

Hoe gaan we te werk

 Nadat u het bestelformulier heeft ingevuld, of persoonlijk contact hebt gehad met mij zal ik aan de slag gaan met uw ontwerp. Eerst zal ik kijken wat bij uw bedrijf past en een banner voor het door u gekozen account maken, deze zal ik volledig aanpassen aan uw wensen. Als we over het ontwerp eens zijn zal ik deze beginnen uit te werken. Dit zal maximaal 2 dagen in beslag nemen. Vervolgens hoor ik graag uw mening over het eindresultaat en zal ik u de bestanden aanleveren.​ Bij het standaard pakket krijgt u een .png, .jpg toegestuurd, en bij het professionele pakket krijgt u ook een vector* bestand en eventueel werkbestand. 

* Een vector bestand is een bestand dat u kan vergroten zonder dat het onscherp wordt. Vaak handig als u het logo wil gebruiken voor drukwerk of andere promotiemiddelen.  

1 social media banner naar keus

Onbeperkt reviseren

Binnen 1 - 3 werkdagen klaar

Bestandstype .png en .jpg

Gebruiksrecht vrij

Standaard pakket

€49

Standaard pakket

Professioneel pakket

3 social media banners naar keus

Onbeperkt reviseren

Binnen 1 - 3 werkdagen klaar

Bestandstype .png, .jpg & vector

Gebruiksrecht vrij

€5 korting op volgende aankoop

Persoonlijk advies

€79