Logo ontwerp

logo ontwerp

Waarom een logo?

Een logo is vaak het eerste wat een potentiële klant van u te zien krijgt. Het zegt veel over u en uw bedrijf. Eigenlijk is het vaak de blikvanger en het herkenningspunt voor site of promotie materiaal. Mensen zullen u aan een logo herkennen en onthouden. Mede daarom is het van groot belang dat u investeert in een goed en professioneel logo. Bij Ymaeze betaalt u pas als u 100% tevreden bent! 

Hoe gaan we te werk

 Nadat u het bestelformulier heeft ingevuld, of persoonlijk contact hebt gehad met mij zal ik aan de slag gaan met uw ontwerp. Eerst zullen er ongeveer 4 ontwerpschetsen verschijnen waaruit u de beste kan kiezen, deze zal ik nog volledig aanpassen aan uw wensen. Als we over het ontwerp eens zijn zal ik deze beginnen uit te werken. Dit zal maximaal 2 dagen in beslag nemen. Vervolgens hoor ik graag uw mening over het eindresultaat en zal ik u de bestanden aanleveren.​ Bij het standaard pakket krijgt u een .png, .jpg toegestuurd, en bij het professionele pakket krijgt u ook een vector* bestand en eventueel werkbestand. 

* Een vector bestand is een bestand dat u kan vergroten zonder dat het onscherp wordt. Vaak handig als u het logo wil gebruiken voor drukwerk of andere promotiemiddelen.  

+/- 3 ontwerpschetsen

Onbeperkt reviseren

Binnen 2 - 4 werkdagen klaar

Bestandstype .png en .jpg

Gebruiksrecht vrij

Standaard pakket

€119

Standaard pakket

Professioneel pakket

+/- 5 ontwerpschetsen

Onbeperkt reviseren

Binnen 2 - 3 werkdagen klaar

Bestandstype .png, .jpg & vector

Gebruiksrecht vrij

€10 korting op volgende aankoop

Persoonlijk advies

€149