Logo ontwerp

JCnieuwenhuizen

JCN

Voor het bedrijf JCNieuwenhuizen bv heb ik zowel de website als visitekaartjes gemaakt. JCN is een aannemingsbedrijf voornamelijk actief omstreeks Amsterdam. Pasgeleden is het bedrijf verkocht en heeft deze dusdanig een nieuwe baas gekregen. De site die ik voor de vorige baas had gemaakt staat nog wel online, maar wordt nu intern aangepast, vandaar dat het design enigszins kan verschillen met de hieronder gegeven link en de site die nu gepubliceerd staat.

Website

De website van JCN was verouderd en niet leesbaar op je mobiel. Hiervoor werd ik gevraagd om de website een compleet nieuwe look te geven, en compatibel voor je mobiel te maken. Hieronder is een link naar de versie die lange tijd online heeft gestaan. De website die nu online staat bezit nog mijn design, maar is intern verandert en daarom niet meer representatief naar wat ik maak. De website is geheel gericht op de gebruiksvriendelijkheid (met bepaalde eisen van verplichte kopjes e.d.) en gemaakt via wix. 

De site in mijn beheer 

De site nu (www.jcn.nl)

Vistekaartje

Daarnaast kreeg ik (met de nieuwe baas) de opdracht om een visitekaartje te ontwerpen. Ook heb ik hun logo vector-proof gemaakt aangezien deze nog niet in het bezit was van dit bedrijf. Hiernaast is het eindresultaat van het visitekaartje te vinden.