wie is ymaeze

Wie is Ymaeze?

Mijn naam is Brenda van den Berg. Ymaeze is ontstaan door een passie voor design en fotografie. Al van jongs af aan hou ik van mijn creativiteit uiten in tekeningen en ontwerpen, later is dit uitgegroeid tot een liefde voor grafisch ontwerp en fotografie. Momenteel uitbreiding is geplanned. Voor vragen kunt u mij altijd mailen. Binnen 24 uur heeft u gegarandeerd een reactie! 

Na 3 jaar Technasium en 3 jaar Atheneum heb ik mijn VWO-diploma bemachtigd. Vervolgens heb ik meegedaan aan de selectie voor Communicatie en Multimedia Design in Utrecht. Voor deze selectie ben ik trots op rangorde nummer 1 belandt. Ik heb mij in het tweede jaar gespecialiseerd in User experience en vervolgens gaan stage lopen als front-end developer; ik probeer zo veelzijdig mogelijk opgeleid te worden. Meer informatie is te vinden op mijn LinkedIn profiel.

Ymaeze werkt met facturen en bezit over een kvk en BTW-nummer. 

Brenda van den Berg - Ymaeze photography

Visie

In een maatschappij waar visuele presentatie belangrijker en belangrijker wordt... Is het als een doolhof om op te vallen. Ik zal uw bedrijf helpen een uitweg te vinden uit deze eye maze. Ik probeer voor ieder iets visueels te creëren met een vleugje mysterie. Ik zal uw bedrijf gezien laten worden door een uniek en passend ontwerp of advies. Let me amaze you.