ABOUT

Wie is Ymaeze?

Ymaeze is ontstaan door een passie voor design en fotografie. Al van jongs af aan hou ik (Brenda) van mijn creativiteit uiten in tekeningen en ontwerpen, later is dit uitgegroeid tot een liefde voor grafisch ontwerp, webdesign en fotografie.

 

Ik ben afgestudeerd aan de studie Communicatie en Multimedia design, met een specialisatie in User Experience Design en een minor in toegepaste psychologie. Meer informatie is te vinden op mijn LinkedIn profiel.

In januari 2017 is Ymaeze opgericht. Ymaeze werkt met offertes, facturen en bezit over een kvk en BTW-nummer. Wegens overstap sinds 2020 naar de kleine ondernemingsregeling vraag ik geen btw. Lees hier de algemene voorwaardes. 

CV + Education

Januari 2017 - heden

GRAFISCH ONTWERP & FOTOGRAFIE | YMAEZE

Ervaringen opgedaan met videografie, zowel filmen, editing en 2D + 3D animaties. Fotografie; shoots, producten, kantoor, feesten, persoonsfoto’s. Grafisch design: Design van flyers, pdf’s, logo’s, huisstijlen en visitekaartjes. Copywriting: SEO gerichte teksten voor websites. Websites ontwerpen en bouwen in WordPress. Productvideo’s, beschrijvingen en webshop content creëren. Klantcontacten opbouwen en onderhouden. Het werken met deadlines, feedback en de wensen van de klant vervullen.

April 2019 - heden

ALL-ROUND DESIGNER

| JDO ACADEMY

All-round designer voor zowel JDO Academy, JDO management, JDO Group, JDO Salon en Juliette den Ouden (international hair & make-up artist). Voor deze verschillende onderdelen heb ik de website ontworpen, gebouwd en responsive gemaakt in WordPress. Daarnaast heb ik  videografie gedaan voor promo’s, gewerkt met mailchimp, doe ik grafisch en digital design voor meerdere flyers, informatie pdf’s, visitekaartjes en overig promotiemateriaal voor JDO.

Februari 2020 - Augustus 2020

MARKETING & COMMUNICATIE | STICHTING OPKIKKER

Tijdens mijn afstudeerproject heb ik gewerkt op de afdeling marketing & communicatie bij Stichting Opkikker. Hier heb ik mede de campagne ‘Jubelsokken’ vormgegeven inclusief fotografie en hierbij dusver 90K op weten te halen. Ik heb de huisstijl ontworpen voor het jubileum incl. logo en daarbij video materiaal gemaakt.

September 2018 - Februari 2019

WEBDESIGN, FRONT-END DEVELOPER | MEO

In het derde jaar van mijn studie heb ik mijn stage bij MEO gedaan. Tijdens deze stage heb ik alle ins en outs geleerd van WordPress en verschillende thema’s/plug-ins. Hier heb ik zowel websites ontworpen als gebouwd. Daarnaast heb ik voor MEO (kantoor, feest en persoons) foto's gemaakt voor het gebruik op social media en de website.

Hogeschool Utrecht | 2017 - 2020

COMMUNICATIE & MULTIMEDIA DESIGN

Afgestudeerd CMD’er. Met de specialisatie User Experience Design, en een minor Toegepaste Psychologie.

Keizer Karel College | 2010 - 2016

VWO ATHENEUM, TECHNASIUM

Ik heb 3 jaar het Technasium gevolgd, waar ik heb leren onderzoeken en ontwerpen. Vervolgens heb ik mijn laatste 3 jaar het Atheneum gevolgd en hier mijn VWO op afgerond.