ABOUT

Wie is Ymaeze?

Mijn naam is Brenda van den Berg. Ymaeze is ontstaan door een passie voor design en fotografie. Al van jongs af aan hou ik van mijn creativiteit uiten in tekeningen en ontwerpen, later is dit uitgegroeid tot een liefde voor grafisch ontwerp en fotografie.

Na 3 jaar Technasium en 3 jaar Atheneum heb ik mijn VWO-diploma bemachtigd. Vervolgens heb ik meegedaan aan de selectie voor Communicatie en Multimedia Design in Utrecht. Voor deze selectie ben ik trots op rangorde nummer 1 belandt. Ik heb mij in het tweede jaar gespecialiseerd in User experience en vervolgens gaan stage lopen als front-end developer; ik probeer zo veelzijdig mogelijk opgeleid te worden. In het derde jaar heb ik mijn minor toegepaste psychologie afgerond en na een afstudeer bij Stichting Opkikker ben ik in aug 2020 afgestudeerd. Meer informatie is te vinden op mijn LinkedIn profiel.

Ymaeze werkt met offertes, facturen en bezit over een kvk en BTW-nummer. Wegens overstap sinds 2020 naar de kleine ondernemingsregeling vraag ik geen btw.

Brenda van den Berg - Ymaeze photography

CV + Education

Januari 2017 - heden

GRAFISCH ONTWERP & FOTOGRAFIE | YMAEZE

Ervaringen opgedaan met videografie, zowel filmen, editing en 2D + 3D animaties. Fotografie; shoots, producten, kantoor, feesten, persoonsfoto’s. Grafisch design: Design van flyers, pdf’s, logo’s, huisstijlen en visitekaartjes. Copywriting: SEO gerichte teksten voor websites. Websites ontwerpen en bouwen in WordPress. Productvideo’s, beschrijvingen en webshop content creëren. Klantcontacten opbouwen en onderhouden. Het werken met deadlines, feedback en de wensen van de klant vervullen.

April 2019 - heden

ALL-ROUND DESIGNER

| JDO ACADEMY

All-round designer voor zowel JDO Academy, JDO management, JDO Group, JDO Salon en Juliette den Ouden (international hair & make-up artist). Voor deze verschillende onderdelen heb ik de website ontworpen, gebouwd en responsive gemaakt in WordPress. Daarnaast heb ik  videografie gedaan voor promo’s, gewerkt met mailchimp, doe ik grafisch en digital design voor meerdere flyers, informatie pdf’s, visitekaartjes en overig promotiemateriaal voor JDO.

Februari 2020 - Augustus 2020

MARKETING & COMMUNICATIE | STICHTING OPKIKKER

Tijdens mijn afstudeerproject heb ik gewerkt op de afdeling marketing & communicatie bij Stichting Opkikker. Hier heb ik mede de campagne ‘Jubelsokken’ vormgegeven inclusief fotografie en hierbij dusver 90K op weten te halen. Ik heb de huisstijl ontworpen voor het jubileum incl. logo en daarbij video materiaal gemaakt.

September 2018 - Februari 2019

WEBDESIGN, FRONT-END DEVELOPER | MEO

In het derde jaar van mijn studie heb ik mijn stage bij MEO gedaan. Tijdens deze stage heb ik alle ins en outs geleerd van WordPress en verschillende thema’s/plug-ins. Hier heb ik zowel websites ontworpen als gebouwd. Daarnaast heb ik voor MEO (kantoor, feest en persoons) foto's gemaakt voor het gebruik op social media en de website.

Hogeschool Utrecht | 2017 - 2020

COMMUNICATIE & MULTIMEDIA DESIGN

Afgestudeerd CMD’er. Met de specialisatie User Experience Design, en een minor Toegepaste Psychologie.

Keizer Karel College | 2010 - 2016

VWO ATHENEUM, TECHNASIUM

Ik heb 3 jaar het Technasium gevolgd, waar ik heb leren onderzoeken en ontwerpen. Vervolgens heb ik mijn laatste 3 jaar het Atheneum gevolgd en hier mijn VWO op afgerond.