Logo ontwerp

FOTOGRAFIE

Portretten

Een portret kan gebruik worden voor uzelf, jouw portfolio (als bijvoorbeeld model zijnde)​ of simpelweg een nieuwe profielfoto voor u LinkedIn pagina zijn. In Amstelveen Zuid bezit ik een simpele maar effectieve thuisstudio waar ik foto's kan maken. Daarnaast zijn locatie portretten of bij u thuis ook geen probleem. Uit een shoot worden zo'n 3 foto's gekozen die het beste & sterkste zijn, deze zullen professioneel bewerkt worden voor een uniek resultaat. Een kledingwissel is vrijstaand en visagie kan op aanvraag en bijbetaling worden geregeld. 

Bedrijfsfotografie

Wilt u nieuwe foto's voor uw bedrijf? Geen probleem! Voor een site, magazine of blog kunnen er zelfs met studiolichten ​professionele foto's worden gemaakt. Of u alleen uw kantoor, werkplaats of studio gefotografeerd wil hebben, of toch ook met uzelf of een collega erbij. Het is geen probleem. Bij het pakket zitten 7 bewerkte foto's die u gebruiksrechtvrij kunt gebruiken. Het bijkopen van foto's is ook mogelijk en bedraagt 10 euro per stuk.  Doordeweeks is zeker mogelijk, en mijn reiskosten zullen niet hoeven worden vergoed. 

Steden- straat en natuur fotografie

Bent u van de gemeente en wilt u een foto van uw woning, woonplaats, of andere omgevingen en objecten? Of wilt u uw woonplaats mooi hebben vastgelegd voor het vaste krantje? Informeer naar de mogelijkheden. Een standaard pakket bestaat uit 5 professioneel bewerkte foto's en mijn reiskosten hoeven niet vergoed. Indien het slecht weer is op de dag van de shoot zullen er geen kosten in rekening worden gebracht voor het verzetten van de afspraak.

Hoe gaan we te werk?

U krijgt een selectie van ongeveer 15 tot 20 foto's in lage kwaliteit met watermerk toegestuurd, waaruit u er, afhankelijk van uw pakket, een hoeveelheid mag uitkiezen. Wilt u toch nog één of meerdere foto's nabestellen of extra? Met een extra betaling zeker mogelijk. Deze foto's zal ik voor u professioneel bewerken en digitaal afleveren in groot formaat. U krijgt de eerste selectie foto's nog dezelfde dag van de shoot, als u uw keuze heeft gemaakt zal ik deze bewerkt afleveren in maximaal 3 dagen. 

Heeft u gekozen voor portret- of kinderfotografie, zal ik 3 foto's professioneel bewerken en op groot formaat aanleveren (digitaal). Hiernaast zal er een selectie worden opgestuurd afhankelijk van de hoeveelheid foto's die er zijn gemaakt, waarschijnlijk liggend tussen de 10 en 25. Deze zullen met lagere kwaliteit en watermerk worden opgestuurd. Hieruit mag u afhankelijk van portret- of kinderpakket een hoeveelheid uitkiezen die ik een touch-up bewerking geef en vervolgens op een kleiner formaat aanlever (digitaal), leuk voor social media of uw fotoboek bijvoorbeeld. 

Een hoge kwaliteit foto kan met de juiste intenties veel van uw bedrijf of profiel uitstralen, het kan de aandacht trekken of meer duidelijkheid scheppen over uw bedrijf of uzelf.

Standaard pakket

Portretfotografie

3 professioneel bewerkte foto's 

5-10 foto's op kleiner formaat

Thuisstudio of op locatie

Kledingwissel mogelijk

Bijkopen van foto's is mogelijk

Digitaal aangeleverd

Gebruiksrecht vrij

€69

Groot formaat

Standaard pakket

Kinderfotografie

3 professioneel bewerkte foto's 

10-15 foto's op kleiner formaat

Thuisstudio of op locatie

Kledingwissel mogelijk

Bijkopen van foto's is mogelijk

Digitaal aangeleverd

Gebruiksrecht vrij

€79

Groot formaat

Standaard pakket

Bedrijfsfotografie

7 professioneel bewerkte foto's

Groot & klein formaat

Bijkopen van foto's is mogelijk

Studiolichten zijn mogelijk

Flexibele beschikbaarheid

Gebruiksrecht vrij

Standaard pakket

Omgevingsfotografie

5 professioneel bewerkte foto's 

Groot & klein formaat

Reiskosten zijn gratis

Slecht weer garantie

Bijkopen van foto's is mogelijk

Gebruiksrecht vrij

Flexibele beschikbaarheid