ADVIES

Benieuwd?

Heeft u advies nodig of bent u benieuwd hoe een grafisch/UX ontwerper over uw design en structuur denkt? Voor een kleine prijs geef ik u advies over het uiterlijk en de structuur van uw website. Ik zal letten op de User Experience, usability (gebruiksgemak), huisstijl, het grafische ontwerp en overall bevindingen en tips. 

Heeft u een vraag hoe een potentiële klant uw website of dienst ziet of zoekt u een tester van een nieuwe dienst? Ook over specifieke vragen kan ik adviezen geven. Daarnaast is het maken van een interactief prototype of wireframes over hoe ik mijn ideale oplossing zie ook een mogelijkheid. 

Belangrijk: Dit is een advies en vrijblijvend. U vraagt mij een advies te geven over uw website. Wat u met dit advies doet is aan u. Natuurlijk kan er altijd een afspraak gemaakt worden ter verheldering of om Ymaeze in te huren voor veranderen aan uw website of wellicht een geheel nieuw ontwerp, maar die keus is aan u.

Ymaeze werkt met facturen en bezit over een kvk en BTW-nummer. 

Prijzen adviezen

Advies plan basic

  • Overall bevindingen

  • Search optimizer

  • Huisstijl implementatie

  • User experience

  • Usability

Advies plan +

  • Advies plan basic

  • Specifieke vragen        (max. 5 vragen)

Advies plan ultimate

  • Advies plan basic

  • 5 specifieke vragen

  • Wireframes of interactief prototype

€25

€35

Incl. btw €30,25​

Incl. btw €42,35​

€75

Incl. btw €90,75​

U krijgt binnen 24 uur een reactie of de informatie voldoende is en dat ik zal beginnen aan uw advies. Mocht alles compleet zijn zal ik uw advies binnen 48 uur naar u verzenden inclusief factuur.

In het veld hiernaast kunt u uw bestelling versturen. Vragen? Dan verwijs ik u door naar contact.

Inhoud

Als u een advies aanvraagt zal u binnen 48 uur uw advies ontvangen. Hoe ga ik te werk? Ten eerste zal ik uw bedrijfsnaam opzoeken via Google en op deze manier zien hoe hoog u in de zoekresultaten bent gekomen. Vervolgens zal ik uw site openen en mij gedragen als een gewone bezoeker; hoe kom ik bij alle pagina's en kan ik snel vinden wat ik zoek. (Usability) Vervolgens kijk ik naar uw website als een UX'designer. Hoe is de overall look? Kan ik uw huisstijl achterhalen en is deze duidelijk en geïmplementeerd op uw overige kanalen? (Denk aan YouTube, Instagram, Twitter en Facebook)

Het advies begint met een overall beleving. Vervolgens zal ik uitleggen wat ik als zowel grafisch en UX designer wellicht zou veranderen of juist zou behouden. Dit kan verschillen tot lettertypes, kleurgebruik, tussenkopjes, stroken, afbeeldingen of alinea's. 

Waarom?

Waarom zou u ervoor kiezen een advies te laten uitschrijven? Eigenlijk is dit vrij simpel. Waarom niet? Een mening losstaand van uw bedrijf kan veel ogen doen openen of met andere creatieve en passende ideeën komen. Ik heb niks te maken met uw bedrijf en kijk hierdoor op een andere manier naar uw website en kanalen. Daarnaast; er valt niks te verliezen. U hoeft niks met de adviezen te doen als u dat niet wilt. En als u dat wel wilt ligt dit initiatief geheel bij u.